Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Beteg gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
gyermekmentő, hasznos információk, alapítványok nyilvántartása, kórház, 1%, cikk, adó 1, adó egy százalék, gyermek alapítvány, 1% felajánlás, adója 1%, gyermekek, 1 százalék, szja, gyermekmentő alapítvány, cikkek, gyermekmentés, személyi jövedelem adó, adó 1 százalék, kezelés, 1% támogatás, gyógymódok, adó 1%, betegségek, gyógymód

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Hogyan tároljuk a homeopátiás szereket?


Hogyan tároljuk a homeopátiás szereket?
Ajánlott a homeopátiás szereket szobahőmérsékleten tárolni, napsugárzás, erős hőhatás ne érje őket, viszont hűtőszekrénybe nem kell berakni őket.

Tároljuk ezeket a szereket az eredeti tartályban, vagy erre a célra készített tárolódobozban sötét, hűvös, száraz helyen, távol a sugárzó készülékektől (mikro, TV, rádió, számítógép).

Ne tegyük át őket másik dobozba! Ne tartsuk erős illatú anyagok, illóolajok, parfümök mellett illetve azok közelében a homeopátiás szereket. A bogyók nem mérgezőek, ha egy kisgyermek elfogyasztja a tartály egész tartalmát, nem lesz belőle baj, nem okoz tüneteket. Azonban, hogy elkerüljük a bosszúságot, tartsuk a szereket gyermekektől távol.

Ha megfelelően tároljuk a homeopátiás gyógyszereket, akár 5 évig is eltarthatók. Mivel a magas színvonalú gyártás elvei (GMP) szerint gyártott gyógyszer magában foglalja a minőségbiztosítást is, a gyógyszer eredeti csomagolásának felbontásával a gyógyszerész magára vállalja az egyébként gyógyszergyári felelősséget.

Mit jelent a CH rövidítés?

A CH iniciálék a hígítás típusát jelölik. Rövidítésben a C a százszoros = centezimális hígítást jelenti, a H pedig Hahnemann nevére utal.

Azt jelöli, hogy a gyógyszert Hahnemann által feltalált oldatok gyártási eljárása alapján készítik. C = százszoros (centezimális) hígítás H = Hahnemann módszere szerint készítve Miért követi egy szám és a CH iniciálék a homeopátiás szerek latin nevét? Az őstinktúra hígításának mértékét jelzi a szám.

Például: A Nux Vomica 5 CH azt jelenti, hogy a Nux Vomica őstinktúráját 5 alkalommal hígították, hogy elérje a százszoros arányt, Hahnemann homeopátiás módszere alapján. Számos gyógyszerformában készülnek el a homeopátiás monokészítmények napjainkban. Allopátiás felhasználásra készülnek a hagyományos szerek: csepp, tabletta, kenőcs, ampulla, szirup stb.

Golyócska-tubusok: a Hahnemann hagyományának megfelelően készülő homeopátiás gyógyszerek.

Mit jelent az allopátia?

Szemben a homeopátiával az allopátia a betegség kezelésének olyan módja, amely olyan eszközöket vet be, melyek a betegséggel ellentétes hatásokat váltanak ki.

Vissza a cikkekhez
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010