Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Beteg gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
adója 1%, adó egy százalék, 1 százalék, kórház, gyermek alapítvány, adó 1%, 1% felajánlás, alapítvány bemutatkozása, 1%, adó 1, alapítványok nyilvántartása, személyi jövedelem adó, adó 1 százalék, gyermekmentő, szja, alapítványról, kezelés, gyermekmentés, 1% támogatás, gyermekmentő alapítvány

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Gyermekmentő Alapítványról


Tudjon meg többet a Gyermekmentő Alapítványról, és támogassa munkájukat adója 1%-ával!

Kik vagyunk?

A Gyermekmentő Alapítvány 2004-ben jött létre, családi tragédia ösztönözte alapítását. Az emberi természet ilyen, sajnos addig nem látjuk, milyen sok kisgyereket fenyeget súlyos, olykor halálos betegség, amíg közvetlenül nem tapasztaljuk.

Miért a gyerekek?

A válasz egyszerű, ahogy a Talmud mondás is tartja: "Aki megment egy életet, egész világot ment meg." Főként, ha egy csöppség életéről van szó, akinek játékok helyett infúzió, hinta helyett kórházi ágy, önfeledt kacagás helyett pedig a fájdalom jut. Ilyenkor a szülők feláldoznák akár saját életüket is, ha azzal megmenthetnék gyermeküket. Egy-egy betegség kialakulása akár az egész család megélhetését veszélyeztetheti, a drága kezelések és gyógyszerek miatt, de többszörösen igaz ez, ha a beteg gyermek egész napos felügyeletet igényel.

Alapítványunk az ilyen nehéz helyzetbe került családoknak nyújt segítséget. Kiemelkedő eredménynek tartjuk, hogy alapítványunk maradéktalanul, minden egyes hozzánk érkező kérésnek eleget tudott tenni, támogatást tudtunk nyújtani a mielőbbi gyógyulás érdekében és különösen azokban az esetekben tudtunk helytállni ahol gyermekéletek megmentéséről van szó.

Ezen esetek közül olvashatnak néhányat weboldalunkon a hírek menüpont alatt.

Küldetésünk:

Bízunk benne, hogy pozitív gondolkodásunk, tenni akarásunk, és embertársainktól kapott anyagi illetve az adó 1 százalék felajánlásból beérkező támogatottságunk továbbra lehetővé teszi, hogy minél több beteg gyermeket megmentsünk.

A Gyermekmentő Alapítvány nem csak közvetlen anyagi támogatást nyújt a rászoruló beteg gyerekeknek, orvosi készülékekkel, műszerekkel is segíti a kicsik gyógyulását.

Gyermekeink megmentésének harmadik pillére a kórházak korszerűsítése. Alapítványunk a gyermekklinikák felszerelésének, fejlesztésének és kutatásainak támogatásával is a szenvedő kicsik életéért küzd.

Küldetésünk és céljaink eléréséhez nagyon sokan csatlakoztak, az elmúlt években több mint 100 ezren álltak mellénk. Alapítványunk minden évben kampányol a felajánlások népszerűsítése mellett, hisz az adózók csaknem fele lemond erről a lehetőségről, pedig a karitatív szervezetek áldozatos munkája nap mint nap tetten érhető.

Tevékenységeinket folyamatosan frissülő honlapunk segítségével kövesse Ön is figyelemmel, és csatlakozzon céljaink megvalósításához.

Rendelkező nyilatkozat letöltése:

A jövőben Alapítványunk a jövőben még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a betegségek megelőzésére. Nem csak a már kialakult betegségek gyógyítását, hanem azok minél korábbi felismerését is támogatni kívánjuk szűrővizsgálatok finanszírozásával. Meggyőződésünk, hogy egy adott betegség megelőzése épp oly fontos, mint a gyógyítás támogatása már meglévő betegség esetén.

Dokumentumok:

Beszámolók:

KOZ bevallások:

Adószám: 18182446-1-10
Bankszámlaszám: 10300002-10604035-49020019
A Fővárosi Bíróság a Gyermekmentő Alapítványt 9149. sorszám alatt vette nyilvántartásba.

Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010