Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Beteg gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
betegségek, szja, 1% felajánlás, cikkek, alapítványok nyilvántartása, adó egy százalék, gyermekek, 1%, gyermekmentő alapítvány, gyermekmentés, cikk, adó 1, személyi jövedelem adó, adója 1%, 1% támogatás, gyermekmentő, kórház, 1 százalék, gyógymódok, hasznos információk, gyógymód, gyermek alapítvány, kezelés, adó 1%, adó 1 százalék

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Cikkek

Hogyan kell szedni a homeopátia gyógyszereit?Hogyan kell szedni a homeopátia gyógyszereit? A hatékony kezelés érdekében van néhány alapszabály a homeopátiás szerek szedésével kapcsolatban amit nagyon fontos betartani.
Életeket menthet az adó 1Életeket menthet az adó 1 Közeleg az SZJA bevallás határideje, nem véletlen, hogy úton-útfélen 1%-os felhívásokkal találkozunk. De mielőtt legyintenénk és odébb állnánk, gondoljuk csak át, hogy a rászorulóknak, betegeknek mit is jelent az a bizonyos 1 %.
AutizmusAutizmus Az autizmus egy olyan idegi-fejlődési rendellenesség, ami megnyilvánul csökkent mértékű társadalmi kapcsolatokban, abnormális viselkedési és érdeklődési mintázatokban, kommunikációs képességekben.
Bárányhimlő - varicellaBárányhimlő - varicella A fertőző gyermekbetegségek közül az egyik leggyakoribb, amelyet az övsömörrel együtt (herpeszoster) a Varicella zoster nevű vírus okoz.
Mumpsz - parotitis epidemicaMumpsz - parotitis epidemica Felnőttek is elkaphatják a mumpszot, de legfőképpen a kétévesnél idősebb gyermekeket érinti ez a rendkívül fertőző betegség. Minden harmadik-negyedik évben jelenik meg járványszerűen általában. Általában nem súlyos, de nagyon fájdalmas lehet.
Szamárköhögés - szamárhurut, pertussis, tussis convulsivaSzamárköhögés - szamárhurut, pertussis, tussis convulsiva Felnőttek is megkaphatják, gyermekeknél súlyos, fertőző betegség, 2-6 év között a leggyakoribb. Fertőzött személlyel történő érintkezés során, cseppfertőzéssel terjed.
Diftéria - torokgyíkDiftéria - torokgyík A torokgyík cseppfertőzéssel terjed, tárgyak közvetítésével, ritkán élelmiszerrel is bekerülhet az emberi szervezetbe. A Corynebacterium diphtheriae baktérium az okozója, mely testszöveteket romboló mérget termel, ami megtámadhatja a szívet, a vesét tartós károsodást okozva ezzel.
Az influenzák és a homeopátiaAz influenzák és a homeopátia Először az influenza megbetegedésről Hippokrátesz Kr.e. 412-ben számolt be, és ugyanekkor említi leírásaiban a homeopátia alapelveként ismert hasonlósági elvet.
Milyen alapanyagból készülnek a homeopátiás gyógyszerek?Milyen alapanyagból készülnek a homeopátiás gyógyszerek? Több mint 3000-féle alapanyagot használ a homeopátia, melyek lehetnek állati, növényi, ásványi, vagy egyéb (kémiai) eredetűek is. Nagyobb százalékban növényi eredetűek (65%).
Miért jó a homeopátia?Miért jó a homeopátia? A homeopátia egy olyan egyénre szabott, alkati terápia - amely testet és lelket - együttesen figyelembe veszi, miközben mellékhatásoktól mentesen gyógyít és nem mérgező. A gyógyszereket apró, végtelenül kicsi dózisokban használja, mert különben igencsak súlyosbítaná a beteg tüneteit.
Homeopátia gyermekeknekHomeopátia gyermekeknek A homeopátia olyan orvostudományi ág, mely a szervezet öngyógyító hatását használja ki a szokásos kezelési módok és gyógyszerek mellett, amely nem toxikus, biztonságos, de hatásos, gyors enyhülést gyógyulást hoz.
Hogyan tároljuk a homeopátiás szereket?Hogyan tároljuk a homeopátiás szereket? Ajánlott a homeopátiás szereket szobahőmérsékleten tárolni, napsugárzás, erős hőhatás ne érje őket, viszont hűtőszekrénybe nem kell berakni őket.
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010