Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Beteg gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
kezelés, cikkek, szja, gyermekmentő alapítvány, adó 1 százalék, hasznos információk, 1%, adója 1%, adó 1, betegségek, gyógymódok, adó 1%, cikk, gyermekek, kórház, 1% támogatás, 1 százalék, személyi jövedelem adó, 1% felajánlás, gyermekmentés, adó egy százalék, gyermekmentő, gyermek alapítvány, alapítványok nyilvántartása, gyógymód

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Életeket menthet az adó 1


Életeket menthet az adó 1
Közeleg az SZJA bevallás határideje, nem véletlen, hogy úton-útfélen 1%-os felhívásokkal találkozunk. De mielőtt legyintenénk és odébb állnánk, gondoljuk csak át, hogy a rászorulóknak, betegeknek mit is jelent az a bizonyos 1 %.

A magyar törvények szerint 1997 óta van lehetőségünk eldönteni, hogy a személyi jövedelemadónk 1 + 1%-át pontosan mire is fordítsa az állam. Ez csak lehetőség, de fogalmazhatunk úgy is, hogy ez végre egy lehetőség!

Az adózók így szabadon rendelkezhetnek a levont adó egy részéről, míg ha nem ajánlják fel egyetlen szervezetnek, illetve egyháznak sem, akkor teljes mértékben a mindenkori kormányzatra bízzák a közpénz felhasználását.

Az 1%-os felajánlásért azért küzdenek a civil szervezetek és az egyházak is, mert anélkül ellehetetlenülnének. A magyar társadalomban még mindig nem jellemző az önkéntes segítségnyújtás vagy adományozás – bár évről-évre tapasztalható egy lassú, de kedvező tendencia. Így az alapítványok fő bevételi forrása az adó 1% felajánlás marad.

Mégis az adózók fele a mai napig nem használja ki ezt a számára ingyenes lehetőséget. A Gyermekmentő Alapítvány 2004 óta segíti a krónikus és súlyos beteg gyermekek gyógyíttatását. Elsődleges feladatunknak tartjuk a rászoruló családok anyagi támogatását, de a gyógyulás és hatékony kezelés feltétele a megfelelő orvosi ellátás is.

Ezért a gyermekkórházak fejlesztésében is aktívan szerepet vállalunk. Tapasztalataink szerint egyre kevesebb forrás jut a kórházaknak a közös kasszából, pedig a jövő gyermekeink egészségén, életminőségén is múlik. Alapítványunk évek óta harcol, hogy minél több ember figyelmét felhívja az adó 1 %-os felajánlásra.

A civil szervezetek hatékony munkát végeznek, legyen szó beteg gyermekekről, hontalan állatokról, hajléktalanokról, éhezőkről vagy beteg felnőttekről. Sorolhatnám, de a rászorulók köre mindig szélesebb, mint ahányan segítő kezet nyújtanak, ezért arra bíztatjuk Önt is, hogy válassza ki a szívéhez közel álló tevékenységet, keresse meg azt az alapítványt, amelyik Ön szerint a legmegbízhatóbb és ajánlja fel adója 1%-át.

Vissza a cikkekhez
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010