Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
adója 1%, adó 1, alapítvány, kórház, adó 1%, 1%, 1% támogatás, kezelés, adó egy százalék, személyi jövedelem adó, szja, 1 százalék, információk, gyermekmentő alapítvány, hírek, 1% felajánlás, alapítványok nyilvántartása, adó 1 százalék

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Hírek

Gyerekek a bajba jutott gyermekekért, életmentő tanfolyam.Gyerekek a bajba jutott gyermekekért, életmentő tanfolyam. Alapítványunk 2021-ben hirdette meg először 8-14 évesek részére „életmentő tanfolyamát”. A foglalkozások során a gyerekek elsajátíthatták a különböző veszélyhelyzetek során alkalmazandó segítségnyújtások alapjait. A tavalyi évben, a pandémiás helyzetre való tekintettel egy-egy osztály részére tartottuk foglalkozásokat több csoportba bontva.
Eletroszmog árnyékolás támogatásaEletroszmog árnyékolás támogatása A mai modern világban elképzelhetetlen az elektromos készülékek használata. Ezek a készülékek lehetnek akár a mobiltelefonok, akár a gyerekszobákban található bébiőrök, lámpák, stb. Ezek az eszközök megkönnyítik ugyan a mindennapi életünket, azonban minden elektromos készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, melyek károsíthatják az emberi szervezetet. Tanulmányok igazolták, hogy ezen egészségkárosító hatások a gyermekek esetében hatványozottak jelentkeznek.
Terápiával az iskolások komplex fejlődéséértTerápiával az iskolások komplex fejlődéséért Alapítványunk 2019. évben első alkalommal - kísérleti jelleggel - az Alapító Okiratában vállalt közhasznú tevékenység megvalósítása érdekében segítséget kívánt nyújtani gyermekek testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődésének elősegítéséhez. A közfeladat megvalósítására a Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola elsős, másodikos, harmadikos tanulói részére biztosított „Oszi” és trénere személyében került sor.
Egészségnap – PilisvörösvárEgészségnap – Pilisvörösvár 2017. november 11-én került megrendezésre több szervezet szervezésében a Pilisvörösvári Művészetek Házban az „Egészségnap” elnevezésű rendezvény, melyen Alapítványunk is képviseltette magát.
Seholsziget - Egészsegnap 2018Seholsziget - Egészsegnap 2018 Alapítványunk a magánszemélyek által felajánlásoknak köszönhetően 2018. május 21- én Egészségnapot szervezett a Nőtincsi Seholszigeten, ahol is a résztvevő gyermekeknek előzetes regisztráció alapján FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatára volt lehetőségük. A vizsgálatok elvégzését mindösszesen 200 gyermek részére biztosítottuk összesen 11.000.000 Ft értékben.
Horváth Éva az alapítványnak ajánlotta fel az árverés bevételétHorváth Éva az alapítványnak ajánlotta fel az árverés bevételét Horváth Éva elárverezte ruháit. Az egykori szépségkirálynő az ország egyik legnagyobb aukciós portálján bocsátotta jótékony céllal kalapács alá az Éden Hotel 2-ben, a mexikói nyárban viselt ruháit.
Akiknek mi segítettünk az adó 1 százalékbólAkiknek mi segítettünk az adó 1 százalékból A Gyermekmentő Alapítvány továbbra is a súlyos, krónikus beteg gyermekek gyógyíttatására szenteli a legnagyobb figyelmet.
Közel egymillió forintot gyűjtöttek össze a fotósok a Gyermekmentő AlapítványnakKözel egymillió forintot gyűjtöttek össze a fotósok a Gyermekmentő Alapítványnak Nagyszabású, jótékonysági rendezvényt szervezett a Fotó Art Fotósiskola. A szervezők a július 6-ai Photo Weekenden több száz érdeklődőt láttak el érdekes információkkal, újdonságokkal, műtermekkel és fotózási lehetőséggel.
Fotós fesztivál a beteg gyermekekértFotós fesztivál a beteg gyermekekért ATV, Híradó 2013.07.06.
10 éves a Gyermekmentő Támogató Alapítvány10 éves a Gyermekmentő Támogató Alapítvány Önöknek, támogatóinknak köszönhetjük, hogy nemes célt szolgálva, beteg gyermekek életéért küzdhettünk az elmúlt 10 évben!
Magyarország szépségkirálynője ellátogatott Alapítványunk egyik támogatottjáhozMagyarország szépségkirálynője ellátogatott Alapítványunk egyik támogatottjához 2012 Miss World Hungary nyertese, Cserháti Tamara felkeresett minket, hogy szeretne segíteni egy súlyos betegségben szenvedő gyermeknek. Weboldalunkon az általunk támogatott gyermekekről készült kis történeteket elolvasta, és kiválasztotta Balázst.
Horváth Éva együttműködött a Gyermekmentő AlapítvánnyalHorváth Éva együttműködött a Gyermekmentő Alapítvánnyal Horváth Évára már gyermekkora óta jellemző a jótékonykodás, és a rászorulók megsegítése. A gyönyörű modell és műsorvezető elmondta, hogy ha teheti akkor elsősorban a beteg gyermekek és a kiszolgáltatott állatok ügyét karolja fel.
Egy év után hazatért a szívátültetett DorinaEgy év után hazatért a szívátültetett Dorina Dorina talán az egyik legismertebb szívátültetett kislány. 2011 őszén került kórházba, műszívvel tartották életben csaknem 10 hónapig, mire sikerült donort találni.
Elindultak a munkálatok a Madarász utcai GyermekklinikánElindultak a munkálatok a Madarász utcai Gyermekklinikán A Madarász utcai Gyermekkórház átalakítási munkálatokhoz kért anyagi segítséget a Gyermekmentő Alapítványtól. A Gyermekklinikának nagy szüksége volt arra, hogy több kórterem álljon a betegek rendelkezésére.
Támogatta Fruzsinát a Gyermekmentő AlapítványTámogatta Fruzsinát a Gyermekmentő Alapítvány Fruzsina 18 éves koraszülött. Születése óta gyengén látóként élt 17 éves koráig, amikor is retinaleválás miatt megműtötték kétszer a bal szemét, majd idén januárban el is távolították.
FOODTEST - Ételintolerancia teszt, fehérjechip alapú diagnosztikai rendszerrelFOODTEST - Ételintolerancia teszt, fehérjechip alapú diagnosztikai rendszerrel Az ételintolerancia számos gyermekkori betegséget és problémát okozhat, ilyenek például a hiperaktivitás, figyelemhiány, tanulási nehézségek, bőrproblémák, középfülgyulladás, hasi fájdalmak és elhízás, ráadásul ezek egyre gyakrabban fordulnak elő.
Átalakult a Madarász utcai GyermekkórházÁtalakult a Madarász utcai Gyermekkórház Ezentúl több gyermeket tudnak fogadni a Madarász utcai Gyermekkórház sebészetén. Az intézmény példa értékű összefogással alakult át.
Kinek és hogyan segít a Gyermekmentő Alapítvány?Kinek és hogyan segít a Gyermekmentő Alapítvány? Országszerte, így Heves megyében, sőt Gyöngyösön is támogatja a súlyos, krónikus vagy gyógyíthatatlan beteg kicsiket a Gyermekmentő Alapítvány.
Az adó 1-ből fejlesztettük a Heim Pál Gyermekkórház sebészetétAz adó 1-ből fejlesztettük a Heim Pál Gyermekkórház sebészetét 2012-ben a Gyermekmentő Alapítvány digitalizáltatta a Heim Pál Gyermekkórház Sebészeti Ambulanciáján a röntgengépet.
Foodtest az adó egyszázalék segítségévelFoodtest az adó egyszázalék segítségével A Gyermekmentő Alapítvány elsősorban a súlyos, krónikus beteg gyermekek anyagi támogatásával foglalkozik, ám az adó 1 százalékos felajánlásoknak köszönhetően kórházi fejlesztésekre, vizsgálatok finanszírozására is fordíthat forrást.
Összefogással segítettünk a súlyos beteg kisfiú gondozásábanÖsszefogással segítettünk a súlyos beteg kisfiú gondozásában Több százezer forintot gyűjtöttek össze a Dumaszínház szereplői egy, a Gyermekmentő Alapítvány által is támogatott súlyos beteg kisfiúnak.
A Gyermekmentő Alapítvány segített DávidkánA Gyermekmentő Alapítvány segített Dávidkán Alapítványunk egy újabb kis betegén segített, a 4 éves Dávidkán. A kisgyermek 29. hétre született, születése utáni második napon agyvérzést kapott, ezért sönt ültettek be neki. Majd a másik oldalra is be kellett neki ültetni egyet, továbbá négy végtagi hypotomiája van.
Gyorsabb és hatékonyabb vizsgálat a Heim Pál GyermekkórházbanGyorsabb és hatékonyabb vizsgálat a Heim Pál Gyermekkórházban A Gyermekmentő Alapítvány digitalizáltatta a röntgengépet a Heim Pál Gyermekkórház Sebészeti Ambulanciáján.
A Gyermekmentő Alapítvány segített egy 11 gyermekes Villányi családonA Gyermekmentő Alapítvány segített egy 11 gyermekes Villányi családon A támogatók közül a Gyermekmentő Alapítvány járt az élen, áll a Dunántúli Naplóban megjelent újságcikkben.
Steril szoba a 13 éves Chron beteg EriknekSteril szoba a 13 éves Chron beteg Eriknek Erik 13 éves beteg kisfiú, aki 3 és fél éve Chron beteg és most ő az első ilyen gyermek Magyarországon, akin őssejtbeültetést alkalmaznak a gyógyulása érdekében.
Gyermeknapi ajándékozás a Szegedi GyermekklinikánGyermeknapi ajándékozás a Szegedi Gyermekklinikán A Gyermekmentő Alapítvány idén gyereknapon, a Szegedi Gyermekklinikán folytatta a már hagyományosnak mondható jótékonysági rendezvényét, a Mikulásnapi ünnepség után.
Nők a nőkért! - Gyermekmentő Alapítvány, ahol Ön is életeket menthet!Nők a nőkért! - Gyermekmentő Alapítvány, ahol Ön is életeket menthet! "A Gyermekmentő Alapítványt 2004-ben azzal a céllal alapították, hogy a komoly betegségekben szenvedők, illetve a rossz szociális helyzetben lévő beteg gyermekeket ápoló családokat támogathassák."
Mikulásnapi ünnepség és ajándékozás SzegedenMikulásnapi ünnepség és ajándékozás Szegeden A Gyermekmentő Alapítvány 2004-ben jött létre, és azóta is sikeresen felelősségteljesen végzi a felvállalt feladatokat. Az alapítvány a beteg gyermekek felépüléséhez hozzájárult már életfunkciókat figyelő orvosi műszerrel, betegőrző monitorral épp úgy, mint anyagi támogatással.
Egy nap a Seholszigeti kalandparkbanEgy nap a Seholszigeti kalandparkban A Gyermekmentő Alapítvány által szervezett idei rendezvények közül kiemelkedett a Seholsziget élményparkban rendezett játszónap. A Nógrád megyei Nőtincsen nem csak a természet szépségei, hanem a park mesebeli kis házai, izgalmas játékai is várták azt a több száz gyermeket és családját, akiket az idén ezzel az eseménnyel leptünk meg.
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010