Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
információk, 1 százalék, gyermekmentő alapítvány, adó 1, szja, adó 1 százalék, 1% felajánlás, személyi jövedelem adó, adó egy százalék, adója 1%, hírek, 1%, kórház, kezelés, alapítványok nyilvántartása, adó 1%, 1% támogatás, alapítvány

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Átalakult a Madarász utcai Gyermekkórház


Átalakult a Madarász utcai Gyermekkórház
Ezentúl több gyermeket tudnak fogadni a Madarász utcai Gyermekkórház sebészetén. Az intézmény példa értékű összefogással alakult át.

A kórház vezetői anyagi segítséget kértek a Gyermekmentő Alapítványtól, hogy új kórtermeket, kezelőt alakíthassanak ki. A felújítást három részletben végezték el, hisz a kórháznak zavartalanul kellett működnie a munkálatok ideje alatti.

A Gyermekmentő Alapítvány az ütemterv egyik fázisának támogatását vállalta, amely összesen 4.000.000,- Forintba került. Ebből a pénzből a régi konyhát kettéosztották, a helyén egy új teakonyhát és egy kezelőt alakítottak ki. Ezek a helyiségek korszerűek, minden szükséges eszközzel felszereltek.

A felújítás költsége a többi között magában foglalja az építészeti munkálatokat, az elektromos hálózat cseréjét, a gáz- és vízhálózat átalakítását, a központi szívó berendezés, valamint az oxigén ellátáshoz szükséges eszközök telepítését is. Az átalakítás másik két fázisa: a műtővel kapcsolatos tartózkodó kiépítése, valamint új kórtermek kiépítése.

A munkálatok végére így a sebészeti osztályon összesen 40-re nőtt az ágyszám. Erre szükség is van, hisz a Madarász utcai Gyermekkórházban nem csak a daganatos gyermekeket kezelik és operálják, heti három ügyeletet is ad a klinika.

2011-ben is több nagy műtétet végeztek az osztályon, mint például nyirokcsomó, és csontvelő biopsiákat, centrális vena kanül- és PEG beültetéseket, illetve csontvelő vizsgálatokat. A fontos műtétek száma az osztályon évről-évre növekszik, ezzel párhuzamosan a helyigény is.

A Gyermekmentő Alapítvány támogatása nagy segítség volt a Gyermekkórháznak, de főként a betegeknek. A teljes átalakítás pedig példaértékű összefogásnak köszönhető, hisz a Gyermekmentő Alapítvány mellett két másik civil szervezet, a Daganatos.hu Alapítvány és a Gyermekkor Alapítvány is részt vállalt a költségekből, mivel a kórház saját forrása nem lett volna elegendő.

A Gyermekmentő Alapítvány fő célja, hogy segítse a súlyos betegségben szenvedő gyermekek felépülését. Úgy véljük, ehhez elengedhetetlen a kórházak, gyermekklinikák korszerűsítése.

Madarász utcai gyermekkórházat támogatta a Gyermekmentő Alapítvány

Kórházat támogat a Gyermekmentő

Új konyha a kórháznak a Gyermekmentő jóvoltából





Vissza a hírekhez
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.




Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010