Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
1%, szja, kezelés, személyi jövedelem adó, adó 1 százalék, 1 százalék, alapítványok nyilvántartása, adó 1%, hírek, alapítvány, 1% felajánlás, információk, 1% támogatás, kórház, adó 1, gyermekmentő alapítvány, adó egy százalék, adója 1%

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


10 éves a Gyermekmentő Támogató Alapítvány


10 éves a Gyermekmentő Támogató Alapítvány
Önöknek, támogatóinknak köszönhetjük, hogy nemes célt szolgálva, beteg gyermekek életéért küzdhettünk az elmúlt 10 évben!

Önöknek, támogatóinknak köszönhetjük, hogy nemes célt szolgálva, beteg gyermekek életéért küzdhettünk az elmúlt 10 évben!

A Gyermekmentő Alapítvány 2004-ben, egy családi tragédia után jött létre. Akkor szembesültünk az egészségügy állapotával, mikor közvetlenül érintett bennünket egy betegség és heteket töltöttünk a pici gyermek mellett a kórházban – majd végül elveszítettük egy néhány százezer forint értékű készülék híján. Nem csak a kórházak hiányosságaival, hanem a szintén súlyos beteg gyermek mellett aggódó anyák és apák tehetetlenségével is szembe néztünk. Ekkor döntöttünk úgy, hogy szükség van egy olyan szervezetre, amely mindkét irányba segítséget nyújthat: a szülőknek is és a kórházaknak is.

A Gyermekmentő Alapítvány létrejöttével egy teljesen egyedi támogatási rendszert alakítottunk ki. Azelőtt soha, egyetlen alapítvány vagy civil szervezet sem adott rendszeres anyagi támogatást a családoknak – pedig ki más tudná jobban, hogy mire van szüksége, mint maga az érintett szülő? Az állami segélyek, betegápolási díjak sokszor az utazási költségeket vagy gyógyszereket sem fedezik.

Alapítványunkhoz az elmúlt 10 évben több száz olyan család fordult anyagi segítségért, akiket arra kényszerített az élet, hogy súlyos, krónikus vagy gyakran gyógyíthatatlan beteg gyermekükről gondoskodjanak. Gyakran orvosi segédeszközökre, pl: betegfigyelő monitorra, betegemelőre, tolókocsira vagy egyéb olyan méregdrága készülékre van szükségük, amit az Egészségbiztosítási Pénztár nem, vagy csak részben tud kifizetni. A gyerekek életminőségének javításához azonban elengedhetetlen, hisz bármennyire sérült, magatehetetlen a beteg gyerek, a szülők nem mondanak le róla, minden követ megmozgatnak, hogy megmentsék, vagy elviselhetőbbé tegyék a mindennapjait.

Ebben próbáltunk hatékonyan segíteni az elmúlt tíz évben és nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik adományukkal vagy személyi jövedelemadójuk egy százalékával hozzájárultak munkánkhoz!

Alaptevékenységünk másik pillére a kórházi fejlesztés és vizsgálatfinanszírozás. Ebben is jelentős eredményeket érhettünk el az Önök segítségével! Kórházi eszközök beszerzése és felújítások mellett legnagyobb beruházásunk a Heim Pál Gyermekkórház sebészeti osztályának digitalizásálása volt. Annak, aki sajnálatos módon kénytelen volt már sürgősségi ellátásban részesülni – nem kell bemutatni a magyar kórházak rendszerét. A túlterhelt orvosok mellett elavult röntgent gépek, vizsgálók várják a betegeket, akik – annak ellenére, hogy a sürgősségire érkeztek – gyakran órákat várnak, mire diagnosztizálják és kezelik. Támogatásunknak és az Önök támogatásának köszönhetően ezt az elavult rendszert váltotta fel egy szinte sugármentes diagnosztizáló-képalkotó rendszer a Heim Pál Gyermekkórház sebészeti részlegén. Ez az új rendszer kompatibilis a nyugaton használt diagnosztikai eszközökkel, pontos, gyors, jelentősen megkönnyíti az orvosok munkáját és nem utolsó sorban a gyermekek életét is megmentheti, hisz például egy súlyos balesetnél minden perc számít, nem mindegy, hogy mennyi idő tudják megállapítani, hol és hogyan sérült meg a gyermek.

https://www.youtube.com/watch?v=NnDyEkz8g0w

Büszkék vagyunk az elmúlt 10 évben elért eredményekre, arra, hogy hatékonyan segíthettünk a beteg gyermekeken és bízunk abban, hogy továbbra is támogathatjuk a rászoruló családokat, kórházakat! Köszönjük, hogy mellettünk álltak és bíztak a munkánkban! Köszönjük az elmúlt 10 évi támogatásukat!Vissza a hírekhez
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010