Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
adó egy százalék, alapítvány, alapítványok nyilvántartása, személyi jövedelem adó, gyermekmentő alapítvány, információk, 1% felajánlás, kezelés, szja, adó 1, adó 1%, kórház, 1% támogatás, 1%, 1 százalék, hírek, adó 1 százalék, adója 1%

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Eletroszmog árnyékolás támogatása


Eletroszmog árnyékolás támogatása
A mai modern világban elképzelhetetlen az elektromos készülékek használata. Ezek a készülékek lehetnek akár a mobiltelefonok, akár a gyerekszobákban található bébiőrök, lámpák, stb. Ezek az eszközök megkönnyítik ugyan a mindennapi életünket, azonban minden elektromos készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, melyek károsíthatják az emberi szervezetet. Tanulmányok igazolták, hogy ezen egészségkárosító hatások a gyermekek esetében hatványozottak jelentkeznek.

A tartós elektroszmog hatására kialakulhat egy túlérzékeny állapot, amit EHS szindrómának vagyis elektromos hiperérzékenységnek is neveznek. Ebben az állapotban szenvedő betegek már rendkívül kis elektromos kölcsönhatásokra is érzékenyen reagálnak. Sok esetben ez a jelenség lehet felelős a gyermekkori hiperaktivitás, nyugtalanság, koncentrációs zavarok kialakulásáért, de allergia, gyenge immunrendszer, sőt daganatos betegségek hátterében is megjelenhet, mint erős katalizáló hatás.

Elmondható, hogy a lakóterek gyakori problémája a falakban futó elektromos hálózat által keltett elektromos mezők melyek akár komplett falszerkezeteket vagy födémeket is feltölthetnek elektroszmoggal. 

Megelőzése szakszerű tervezéssel, megfelelően kialakított földelő és EPH hálózat segítségével jelentősen csökkenthető. Gyermekszobák, hálószobák falainak védelmét szolgálja egy speciális összetételű elektroszmog árnyékoló festék, mely alapozó rétegként megfelelő kivitelezés mellett szinte tökéletesen megszünteti az extrém alacsony frekvenciás elektromos mezőket és megakadályozza azoknak terjedését. Szükség szerint hasonló árnyékoló bevonattal védekezhetünk a közelben található GSM rádiótelefon bázisállomások által okozott elektromágneses sugárzások ellen is.

A Gyermekmentő Támogató Alapítvány közhasznú céljainak megvalósítása érdekében támogatást nyújt gyermekes családok számára – egy előzetes felmérési jegyzőkönyv felmutatásával – az ELF elektromos erőterek árnyékolását szolgáló falbevonat kivitelezésére, az elkészül árnyékoló bevonat műszeres utóellenőrzésére, valamint az épületbiológiai kontroll mérések elvégzésére az Alapítvány által biztosított szakember közreműködésével.

 

Jelen térítésmentes szolgáltatás elérhető bármely magyarországi család számára, akikkel egy háztartásban 18 évnél kisebb gyermek él életvitelszerűen.

 Érdeklődni az info@gyermekmento.eu email címen lehet.

Vissza a hírekhez
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010