Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
adó 1%, adója 1%, 1 százalék, alapítvány, szja, kórház, személyi jövedelem adó, adó 1 százalék, adó 1, kezelés, 1% felajánlás, hírek, adó egy százalék, információk, 1% támogatás, 1%, gyermekmentő alapítvány, alapítványok nyilvántartása

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Horváth Éva együttműködött a Gyermekmentő Alapítvánnyal


Horváth Éva együttműködött a Gyermekmentő Alapítvánnyal
Horváth Évára már gyermekkora óta jellemző a jótékonykodás, és a rászorulók megsegítése. A gyönyörű modell és műsorvezető elmondta, hogy ha teheti akkor elsősorban a beteg gyermekek és a kiszolgáltatott állatok ügyét karolja fel.

Éva ezúttal a beteg gyermekek megsegítése mellett döntött. Az Édenhotel 2. című műsor háziasszonyaként viselt csodálatos ruhákat, az ország egyik legnagyobb aukciós portálja segítségével, a Teszvesszel árverezésre bocsájtotta. Az aukciók sorozata sikeresen zárult, mellyel 200 000Ft-ot sikerült összegyűjteni. Éva úgy döntött, hogy velünk szeretne együttműködni, és segítségükkel támogatni a rászoruló, beteg gyermeket ápoló családokat.

Az összefogás az alapítvány fő küldetése miatt is sikeresnek ígérkezett, ami a komoly betegségben szenvedő illetve nehéz anyagi helyzetben lévő beteg gyermekeket ápoló családok anyagi támogatása, kiváltképp azoknál a családoknál ahol a beteg gyermek egész napos gondozásra szorul.

Éva a Gyermekmentő Alapítvány által támogatott sok család közül választott ki két kisbeteget, akik között ketté osztotta a befolyt összeget. Az egyik választott Eszter súlyosan mozgássérült 11 éves beteg kislány, aki oxigénhiányos állapotban, koraszülöttként született. Horváth Éva velünk együtt látogatott el egy péntek délelőtt Eszter otthonába, és személyesen adta át a 100.000 Ft-ot az édesanyának, aki meghatódottsággal és nagy örömmel fogadta az adományt.

A találkozó annyira jól sikerült, hogy a mosolygós, visszahúzódó kislány megosztotta velünk pogácsa falatozás közben mi a kedvenc tantárgya, mesélt a kezelések nehézségeiről, nővéréről és azt is megtudtuk, hogy mennyire figyelmes és szófogadó édesanyjával szemben.

A másik Éva által választott támogatott, Balázs 14 éves értelmi fogyatékos, mozgássérült, anyagcsere betegségben szenvedő és folyamatos ápolásra szoruló kisfiú. A család szintén 100.000 Ft-os adományban részesült, hogy a mindennapok nehézségeit és a betegség által okozott fáradalmakat elviselhetőbbé tegye. Az édesanya, a nagymama, Balázs és kisöccse fogadott minket otthonukban, ahol meséltek nekünk kicsit az életükről.

Elmondták, hogy Balázst gyomorszondán keresztül táplálják már hosszú évek óta, de az orvosok szerint sajnos már javulás nem várható az állapotában. A szívszorító helyzet ellenére, amikor Balázs arcán többször is megláttuk a hatalmas mosolyt, akkor tudtuk mi segít a szülőknek is átvészelni ezt a nehéz helyzetet. Alapítványunknak nagyon megtisztelő volt, hogy a sok alapítvány közül ránk esett a választása a műsorvezető asszonynak.

Reméljük, hogy ez a nemes tett, az Éden Hotel 2 című műsor és Horváth Éva rajongóit megszólítva a jótékonyság fontosságára felhívja figyelmet. Fő bevételi forrásunk a személyi jövedelemadó 1 százalék.

Évről évre egyre többen ismerik el alapítványunk munkásságát és ajánlják fel adójuk 1 százalékát, aminek köszönhetően 2011-ben országosan a harmadik legtámogatottabb alapítvánnyá léptünk elő.

http://www.hir24.hu/szines/2012/07/12/(hv-b.)-megszabadult-ruhaitol-a-magyar-modell/

http://www.femina.hu/hazai_sztar/horvath_eva_jotekonysagi_arveres

Vissza a hírekhez
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010