Gyermekmentő Alapítvány - Támogassa Ön is adó 1 százalékával a Gyermekmentő Alapítványt!
Gyermekmentő alapítvány - Gyermekek támogatása
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18182446-1-10

Bankszámlaszám:

10300002 10604035 49020019

Cím:3348 Szilvásvárad, Patak utca 29.

Levelezési cím: 2014 Csobánka, Pf. 13.

E-mail cím: info@gyermekmento.eu


HOGYAN TÁMOGATHAT?
>> Adó 1 százalék felajánlás

>> Magánszemélyként

>> Cégként


Online bankkártyás adományozás a Gyermekmentő Alapítvány beteg gyermekei részére

ADÓ 1% NYILATKOZAT
Adó 1% nyilatkozat (.doc)

Adó 1% nyilatkozat (.pdf)

AZ OLDAL KULCSSZAVAI
kezelés, adó 1, személyi jövedelem adó, alapítvány, alapítványok nyilvántartása, hírek, adója 1%, információk, szja, adó 1%, adó 1 százalék, 1% támogatás, adó egy százalék, 1%, 1% felajánlás, 1 százalék, gyermekmentő alapítvány, kórház

KIEMELT TÁMOGATÓINK

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

 Medical Partner

Gulliver Játék

Zeda.hu

Gyerkőc webáruház

Babamappa

1% a megkötött biztosításokból

 >> További támogatóink


Steril szoba a 13 éves Chron beteg Eriknek


Steril szoba a 13 éves Chron beteg Eriknek
Erik 13 éves beteg kisfiú, aki 3 és fél éve Chron beteg és most ő az első ilyen gyermek Magyarországon, akin őssejtbeültetést alkalmaznak a gyógyulása érdekében.

Erik már nagyon sok fájdalmas és hosszadalmas kezelésen esett át, de mégis bízik, és nem adja fel. Családjától lelkiekben minden támogatást megkap, viszont anyagilag már nem tudják finanszírozni a rá váró további megpróbáltatásokat és a legnagyobb gond egy steril szoba kialakítása, ami a családfő minimálbéréből nem alakítható ki.

A család albérletben lakik, az anyuka GYES-en van a 2 éves kisgyermekkel, a másik két idősebb fiú (18 és 20 évesek) pedig még iskolába járnak. Erik rokonai is segítettek, már ahogy tudtak, folyamatosan gyűjtötték a pénzt neki, de csak kevés pénz gyűlt össze, ez is nagy erőfeszítésekbe telt. Még több százezer forint kellene a steril szoba kialakítására és az utókezelésekre, ami a műtét után lesz.

Miután a Gyermekmentő Alapítvány a Híradóból értesült Erik és családja nehéz helyzetéről, az alapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy segít a beteg gyermeken. Így az alapítvány felvette a kapcsolatot a családdal, hogy mikre lenne szükségük ahhoz, hogy Erik hazamehessen szüleihez, testvéreihez és biztonságos környezetben gyógyulhasson.

Erik a Budapesti Szent László Kórházban már megkapta az utolsó leghosszabb kemoterápiás kezelését. És már az őssejtbeültetésen is túl van. Így az augusztus 20-i hétvégén hazamehetett családjához, mert a Gyermekmentő Alapítvány munkatársai a lehető legrövidebb idő alatt beszereztek mindent, ami a steril környezethez szükséges, hogy a beteg gyermek már egy biztonságos otthonba gyógyulhasson.

Erik időközben sajnos visszakerült a kórházba, de remélhetőleg hamarosan újra hazamehet, hogy a családi környezetben gyógyulhasson tovább.

 Adó 1 százalékból támogatja a Gyermekmentő Alapítvány Eriket       A Gyermekmentő Alapítvány egy laptopot is vitt a beteg kisfiúnak


Alapítványunk munkatársai meglátogatták Eriket a kórházban és egy új laptoppal ajándékozták meg, hogy kellemesebben és gyorsabban teljen az idő, míg újra hazamehet a beteg gyermek, ezzel is egy kis örömöt szerezve neki.

Nemrégiben Erik hazakerült, így alapítványunk munkatársai ismét felkeresték. A kisfiú szemmel láthatóan jobban érzi magát, néha már sétálni is kimehet, de ideje nagy részét az új szobájában tölti és az alapítványtól kapott tévén nézi kedvenc műsorait vagy az új laptopjával foglalja el magát.

Erik az új laptoppal - Gyermekmentő Alapítvány       Erik az új TV-vel - Gyermekmentő Alapítvány

Vissza a hírekhez
Média & Sajtó
Klubrádió, Szerepvállalás 2013.08.10

ATV, Híradó 2013.07.06.

RTL Klub, Híradó 2013.05.30.

Juventus Rádió, Budapesti Arcok 2013.05.14.

Diórádió, Reggeli Turmix 2013.01.10.
Hírlevél
Elküld

Oldaltérkép   |   Impresszum   |   Adatvédelmi nyilatkozat
Gyermekmentő Alapítvány - gyermekmentés, gyermekmentő, adó 1, adó 1 százalék
Szerzői jogok tulajdonosa © Gyermekmentő Alapítvány - 2010